NÖJD, NÖJDARE, ANNEDALSNÖJD
Läs mer om våra tjänster och kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar!

Drömmer du om ett nytt kök?
KÖKSRENOVERING
Vi har renoverat många kök under åren och arbetar på samma sätt som vid badrumsrenoveringar. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök och skickar därefter en offert. För din trygghet håller vi i hela projektet, från start till färdigt resultat.

Är ni trångbodda?
UTBYGGNATIONER
En utbyggnad ska alltid anpassas till den befintliga byggnaden, aldrig tvärtom. Vi utför alla typer och projekt, stora som små med totalansvar så att du som privatperson kan känna dig trygg genom hela processen.

MARK OCH BERGARBETEN

Behöver du hjälp med markarbete på tomten så som ny gräsmatta eller att ta bort berg för en utbyggnad eller pool? Vi hjälper dig gärna!
Med nytt tillskott i bolaget med mångårig erfarenhet inom mark & bergarbeten så kan vi nu erbjuda er som kunder en helhetslösning på erat projekt genom att samla hela arbetet hos ett och samma företag!

Kontakta oss gärna för mer information så vi kan hjälpa er på bästa möjliga sätt!

Badrum, vår specialitet.
BADRUMSRENOVERING
Funderar du på att renovera ditt badrum, vilka möjligheter som finns och vad det skulle kunna kosta? Vi vill göra ert beslut så enkelt som möjligt utan några som helst konstigheter. Hör av dig så hjälper vi dig med din badrumsrenovering.

Vi förverkligar din dröm!

NYBYGGNATIONER
Vi säkerställer att er nybyggnation blir så kostnadseffektiv som möjligt utan att tumma på kvalitén. Detta uppnår vi genom att använda de kunskaper vi samlat på oss genom åren.

 

GÅR DU I RENOVERINGSTANKAR?
Vill du ha tips eller inspiration? Vi sätter oss gärna ned med dig och lämnar därefter en kostnadsfri offert.
KONTAKTA OSS!